Here U R Consultancy & Coaching  
Bewust leven zonder zweven 


Gastenboek

Anoniem
03-12-20 13:53:05
Ik heb zojuist een coachingsgesprek gehad van Nancy. Daarbij luisterde ze heel goed naar mijn vraag en behoefte. Het was wel duidelijk dat ze niet alleen coacht, maar ook direct haar intuïtie aan het werk zet. Ze voelt haarfijn aan waar het probleem door veroorzaakt wordt en wat er nodig is om verder te kunnen komen. Ze heeft me ook een concrete opdracht gegeven waarmee ik weer verder kan in het proces om te komen waar ik graag wil zijn. Ze zet je echt in je kracht. Bedankt Nancy!
Wagner
02-09-19 21:18:22
Nancy is zowel nuchter als heel intuïtief. Ze weet je echt te raken met de juiste vragen of adviezen. Ze laat de oplossing echter altijd bij je zelf liggen, zodat jíj verder kan groeien. Dat is ook haar doel. Voor mij is het mooiste aan Nancy dat ze heel krachtig en puur is, als een stralend licht. Zodra ik met haar praat, voel ik me gronden en gaat de energie stromen. Soms komen de woorden en inzichten dan als vanzelf. Ik verheug me op elk gesprek en voel me daarna altijd beter. Dat gun ik ook vele anderen.
Homy .
29-08-19 23:42:41
Nancy is een erg prettig, lief en eerlijk persoon. Ze kan je letterlijk weer in je eigen kracht zetten en heeft het vermogen dat op een zachte, liefdevolle wijze te doen. Daarnaast is ze down to earth en is ze geweldig om mee van gedachten te wisselen.
Je hebt en kan echt iets met haar advies en de wijze waarop zij coacht. Ze leert je hoe je het zelf kan.
Marjory Koornaar
29-08-19 21:10:41
Nancy ken ik bijna mijn hele leven. Nadat ik haar tijdelijk uit het oog was verloren, is zij op het juiste moment weer in mijn leven gekomen. Iets waarvoor ik haar zeer dankbaar ben. Nancy kan namelijk heel goed luisteren zonder een oordeel te vormen. Zij staat voor mij klaar zonder er iets voor terug te vragen. Wat ik mooi aan haar vind is dat zij op een respectvolle manier haar grenzen aangeeft. Door gesprekken met haar te voeren, krijg je inzicht in je eigen gevoelens, doen en laten. Zij geeft je tools waar je iets aan hebt en mee kunt. Ook kan zij heel leuk en levendig haar ervaringen aan je overbrengen. Ik ervaar mijn omgang en gesprekken met haar als zeer prettig. Het is dat wij moe worden, anders konden we wel dagen praten. Nancy staat heel dichtbij zichzelf. Is open, eerlijk en oprecht. Ik raad mensen aan die hulp zoeken, Nancy een kans te geven en open te staan voor haar kunnen. Lieve Nancy, je bent van binnen en buiten een geweldig mens. Ga zo door!

Liefs, Marjory
Yvette de Loos
29-08-19 19:59:49
Nancy is enorm goed in het inzien van de kern bij iedere situatie. Heel concreet en duidelijk koppelt ze dit terug. Heel eerlijk ook. Waarbij ze ook altijd duidelijk maakt wat jouw eigen rol in een situatie is. En vooral ook praktische handvatten biedt die bij je passen en die je verder helpen. Op ieder gebied is ze in staat om je vanuit je eigen kracht keuzes te laten maken, te handelen, maar ook vertrouwen te hebben in andere mensen. Of juist zaken los te laten of afscheid ergens van te nemen. En dat gebeurt dan altijd vanuit je eigen overtuiging. Fijne coach; duidelijk, concreet en heel praktisch ingesteld.
Tonen: 5  10