Bewust leven zonder zweven
Here U R Consultancy & Coaching

Mijn doel is om je in een zo kort mogelijke tijd (weer terug) in je kracht te zetten.

Ik zie je potentie en wijs je de weg, vervolgens is het aan jou de keuze of jij die kant op wil en gaat lopen. 

Ik zal je vanaf de zij-lijn aanmoedigen, maar niet je hand vasthouden. 
Niet omdat ik dat niet wil, maar omdat ik uit ervaring weet dat je het meeste leert door zelf te doen, daarnaast weet ik dat je het zelf kan en wil ik graag dat je in je eigen kracht gaat staan en niet afhankelijk bent. 

Soms ben je er nog niet helemaal klaar voor om jouw weg te bewandelen en ga je pas terug op je pad wanneer het leven je bijna letterlijk dwingt om dit te doen. 
Iedereen heeft zijn eigen tempo en ieder stapje vooruit, hoe klein ook, is een stapje vooruit.

Doordat Ik vaak kan zien en voelen waar bepaalde situaties naar toe kunnen leiden en ook weet dat onze toekomst niet vast ligt, kan ik je begeleiden bij het maken van de voor jou beste keuzes in je leven.

Bekijk hieronder het aanbod.


Diensten Bewust leven zonder zweven/ Here U R CC

Compleet aanbod

Consult

Coaching / Healing / Reading

Reiniging

Diverse reinigingen

Evenementen

Trainingen / Workshops / Webinars / Seminars

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: nancy.hoogdorp@hereur-cc.com